USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Мотлох замість авто: знесені гаражі у Луцьку не використовували за призначенням

12 Червня 2018 10:30
Починаючи з 2015 року, працівниками департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, проводяться демонтажні роботи щодо незаконно розміщених на території міста споруд, інформують луцькі муніципали.

Металеві та дерев’яні конструкції, які донедавна масово розміщувалися у дворах багатоквартирних будинків, муніципали демонтовують відповідно до п.п. 2.2.2. Положення «Про департамент муніципальної варти», а також рішень виконавчого комітету Луцької міської ради.

Більшість гаражів та сараїв в дворах розміщуються самовільно, дуже часто з грубим порушенням норм чинного законодавства та, як правило, не використовуються за своїм призначенням і слугують місцем для складування непотрібних речей.

За три роки, відколи інспектори здійснюють демонтажні роботи, в жодному гаражі не було виявлено автомобіля чи іншого транспортного засобу. Здебільшого люди там зберігають старі меблі, віконні та дверні конструкції, а також непотрібний одяг та сміття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 12 Червня 2018 11:24
А хто за призначенням використовув, хтось про це згадає? Нікому гараж не заважав 25 років, і навіть був частиною огорожі державної організації. Тепер нема 6 м забору, а в нас акумулятор з машини спи..ли, бо машина не в гаражі.
Лучанка до Анонім Показати IP 12 Червня 2018 11:55
Згідна з Вами . Ото нарешті роботу показують - кому яке діло , що в тих гаражах лежить - НІКОМУ. Чомусь п`яниць по-дворах , на майданчиках шкіл ,по вулицях не бачать. А от гараж ,який спокійнісінько стоїть та нікому не заважає - то так справжня проблема в місті.
Лучанин до Лучанка Показати IP 12 Червня 2018 12:54
А ви у всіх жителів того двору, де стоїть незаконно зведений гараж, цікавились - заважає він їм, чи ні? Чи ваша особиста думка автоматично стає "думкою всіх"?
Лучанин Показати IP 12 Червня 2018 11:24
Я як згадаю... іду собі чую сварку, підходжу ближче, а там якраз демонтаж відбуваеться, одні там стукають/ламають, другі на них кричать, і тут в один момент робочі задівають кодло щурів... ох і кричали ті жіночки, тільки вже не на робочих а на щурів біля ніг
! + ! Показати IP 12 Червня 2018 15:27
Маленька модель великого міста !
... Показати IP 12 Червня 2018 22:26
Гараж має бути законо побудований,а то хітрі всі лєвачькі построїли металобазу (гараж)і пользуються на дурняк. Но тут є інша правда:Яке кому діло що в сосіда лежить у гаражі.Тобі не всеодно хто що їсть зранку,що власник гаража дивиться по телевізору.Це пеціально написаои тіпа мотлох тримають що тіпа правильно прибирають ті металобрухти.Вот хітра влада луцька. А де бабло взяти на гараж коли гараж в гаражному кооперативі варлує 3000$.Ви зарплату людям дайте нормальну або гаражі постройте нові щоб купити можна було при зарплаті 3200 гривень.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus