USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

Білорусь нарощує сили ППО з росіянами

11 Січня 2023 15:34
Міністерство оборони Білорусі заявило про нарощування сил ППО з російськими окупантами, у Мінську це називають «регіональним угрупованням». У столиці Білорусі відзвітували, що зенітники вже заступили на бойове чергування.

Про це йдеться в повідомленні Міноборони РБ, пише ТСН.

Міністерство оборони РБ повідомило, що за планом командувача ВПС та військами ППО РБ здійснено нарощування сил протиповітряної оборони РГВ (с) Білорусі та РФ.

Читати ще: Польща створює нову піхотну дивізію на кордоні, Білорусь відреагувала

Повідомляється, що зенітні ракетні підрозділи вирушили до призначених районів та заступили на бойове чергування.

За даними розвідки Британії, хоча Росія й утримує значну кількість військ у Білорусі, вони навряд чи становлять реальну наступальну силу, а нове розгортання російської авіації не є підготовкою до будь-яких додаткових наступальних операцій проти України.

Як ми писали раніше, в американському Міністерстві оборони не бачать ознак того, що РБ планує вступити у війну агресорки Росії проти України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus