USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Біля угорського кордону спіймали десяток чоловіків, які хотіли незаконно потрапити в ЄС. Серед них – волинянин

Сьогодні 15:53
Групу порушників кордону та їх провідника зупинили ввечері 3 серпня на кордоні з Угорщиною прикордонники Мукачівського загону.

Охоронці кордону отримали дані про сумнівну мандрівку від співробітників оперативно-розшукового відділу «Дякове», інформують у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Перевіряючи інформацію щодо ймовірної протиправної діяльності, прикордонний наряд виявив на околиці села Тисобикень десятьох чоловіків, які рухалися в бік державного рубежу.

Порушників затримали. П’ятеро з них є жителями Закарпаття, троє жителями Дніпропетровщини, інші з Київщини і Волині.

Оперативники з’ясували, що один із затриманих закарпатців є провідником, який за вказівкою організаторів незаконного переправлення мав завести решту чоловіків до місця, де ті мали б змогу незаконно потрапити до сусідньої країни. Кожен з порушників мав віддати за свою «мандрівку» від 8 до 10 тисяч доларів.



Читати ще: Сотня чоловіків намагались нелегально перетнути держкордон. ДБР завадило

За фактом виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 332 ККУ, прикордонники повідомили співробітників поліції.

Стосовно чоловіків складено протоколи про вчинення ними адмінправопорушення, передбаченого ст. 204-1 КУпАП, справи скеровано до суду.

Наразі оперативники загону встановлюють повне коло осіб, причетних до організації незаконного переправлення цієї групи чоловіків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вася Показати IP Сьогодні 17:26
коли почнуть писати прізвища ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus