USD 41.35 41.70
  • USD 41.35 41.70
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Біля Одеси збили російський військовий літак

26 Лютого 2022 18:04
В акваторії Чорного моря зенітним ракетним підрозділом Повітряних Сил Збройних Сил України знищений російський винищувач Су-30 СМ.

Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ.

Зі слів спікера громадського штабу Національного опору Сергія Братчука, щойно підрозділи ППО однієї з механізованих бригад спільно з системою протиповітряної оборони Повітряних сил ЗСУ збили військовий літак.

Також у прес-службі Одеської військової адміністрації повідомили, що вибухи, які нещодавно чули в місті, і були звуками роботи ППО.

«За повідомленням Оперативного командування «Південь», це спрацювала протиповітряна оборона Збройних сил України. Силами наших військових збитий, на підступах до Одеси, літальний апарат противника», – сказано в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пильний Показати IP 26 Лютого 2022 18:32
рускій літак, іди на...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus