USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Біля луцької школи просять зробити тротуар, аби діти не ходили дорогою

22 Лютого 2023 19:34
Біля школи № 13 просять облаштувати заїзди для транспорту, зробити кишені для посадки та висадки пасажирів, а також прокласти тротуар.

Про це йшлося 22 лютого під час засідання сесії Луцької міської ради.

Як розповів депутат Роман Кравчук, до нього звернулася батьківська громада і дирекція загальноосвітньої школи № 13, що в Луцьку на вулиці Чернишевського, 29.

«Школа нараховує 435 дітей і 65 працівників. Проблема полягає в тому, що на вулиці Новочерчинській є проїзна частина протяжністю 165 метрів без тротуару. На жаль, діти змушені ходити проїзною частиною, що створює загрозу їхньому життю і, звичайно, безпеці дорожнього руху. Біля школи взагалі відсутні місця для паркування, кишені для посадки та висадки дітей, що також ускладнює дорожній рух.

Тому звертаюся з проханням вирішити названі проблеми, відремонтувати дорогу, зокрема облаштувати заїзд до школи, зробити тротуар», – зазначив Роман Кравчук.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus