USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Біля Луцька згоріло пів поля: особу палія встановили

22 Травня 2023 18:15
Особу, причетну до спалювання посуші в селі Оздів Луцького району, встановлено. Чоловік притягнений до адміністративної відповідальності.

Про це повідомляє пресслужба ГУДСНС Волині.

Пожежа, що трапилась близько полудня 20 травня у селі Оздів Луцького району, охопила 2 гектари, над її приборканням працювали 16 рятувальників, залучені 4 пожежні автомобілі.

Інспектори Луцького районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області встановили: до виникнення цієї пожежі причетний лучанин Іван С. – пенсіонер, 1964 року народження. Чоловік підпалив суху рослинність, впорядковуючи власну земельну ділянку. Коли вогонь набув неочікуваних розмірів, спробував його загасити самотужки, але після марних зусиль викликав рятувальників.

Як уже відомо, горіння ліквідували рятувальники 1 та 2 ДПРЧ м. Луцька. Крім того, вони запобігли перекиданню полум’я на значні площу очерету й сухої трави вздовж русла річки Чорногузки.

Згідно зі статтею 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення чоловік сплатив штраф у розмірі 3060 грн.

Зважаючи на суху погоду, що встановилася в області, ризик виникнення пожеж на відкритих територіях зростає. Тож рятувальники закликають громадян не вдаватися до варварських методів господарювання на своїй землі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Підпільник Кіндрат Показати IP 22 Травня 2023 22:09
"...згоріло півполя",- пів - то ще нічо , от щоб згоріло все поле - то була б біда !))
123 до Підпільник Кіндрат Показати IP 22 Травня 2023 23:15
а так пів біди. А я для, чого встановлювати особу, якщо він сам подзвонив? там завжди просять назватися, коли виклик приймають!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus