USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Біля Луцька за три мільйони продають будівлю котельні. Фото

Сьогодні 07:43
У селі Княгининок Луцької громади продають будівлю котельні загальною площею 533,5 кв. м. Це приміщення можна використати під виробництво або склад. Нині ця комунальна будівля перебуває на балансі КП «Луцькводоканал».

Торги оголосив відділ управління майном міської комунальної власності Луцької міської ради.

Як лот виставлено об’єкт малої приватизації – громадський будинок (котельню), нежитлове приміщення, загальною площею 533,5 кв. м за адресою: вулиця Фруктова, 5а, Княгининок, Луцька громада. Приміщення розташоване за 800 метрів від насиченої магістралі Луцьк–Ковель і за вісім кілометрів від обласного центру.

Це приміщення може використовуватися під виробництво або склад. Під’їзд до будівлі вільний, наявний простір для паркувального майданчика.

Рік побудови – 1980-й. Стан будівлі задовільний. Відсутня інженерна інфраструктура. Фізичний знос будівлі – 42%. Будівельні характеристики: фундамент – бетон, стіни і перегородки – залізобетонні панелі, цегла, перекриття – залізобетонні плити, покрівля – залізобетонне покриття, підлога – бетон, вікна – дерев'яні.

Стартова ціна – 3 155 000 гривень.
Читати ще: На торги виставили підвал луцької багатоповерхівки

Нагадаємо, з молотка продавали обладнання луцького автозаводу. Вартість обладнання фарбувального цеху, обладнання для цеху діагностики та технологічного обладнання оцінили в понад 120 мільйонів гривень.

Також на аукціон за 336 тисяч гривень виставляли приміщення їдальні Шацької лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus