USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Біля Луцька оновлять зупинку громадського транспорту

14 Жовтня 2022 07:02
У селі Княгининок Луцької міської територіальної громади проведуть поточний ремонт посадкового майданчика громадського транспорту «Кам’янка», що на вулиці Тополевій навпроти будинку №48.

Про це інформує департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради, який оголосив відповідний тендер на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 17 жовтня.

Очікувана вартість ремонту – близько 82 тисяч гривень.

Згідно з технічним завданням, роботи включатимуть розбирання покриттів, кам’яної кладки із цегли, бортових каменів, розробку ґрунту, копання ям, улаштування одношарових основ, підстильних і вирівнювальних шарів, улаштування покриттів із бруківки, встановлення бортових каменів, поребриків, улаштування бетонних фундаментів, встановлення дорожніх знаків, облаштування павільйону зупинки та встановлення смітника.

Поточний ремонт посадкового майданчика громадського транспорту «Кам’янка» мають закінчити до 25 грудня цього року.

Нагадаємо, в Луцьку на вулиці Окружній мають відремонтувати посадковий майданчик зупинки громадського транспорту «Новий ринок».

Як ми писали, у Харкові, який щоденно потерпає від артилерійського вогню РФ, встановили першу зупинку-укриття. У ній можна сховатися та перечекати повітряну тривогу.

Головне фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
пенсіонерка Показати IP 14 Жовтня 2022 07:21
а ви чули що іде війна а не вибори? Дров купіть пенсіонерам
Анонім Показати IP 14 Жовтня 2022 07:45
В Луцьку вулицю Ківерцівську відремонтували,а накриття для зупинок забули поставити,люди мокнуть та стоять під сонцем,чекаючи одну маршрутку.
Василь Показати IP 14 Жовтня 2022 09:34
свинячі потреби у вас полішуки
Яша Показати IP 14 Жовтня 2022 10:52
Зараз іде війна а тим злодіям руки сверблять так хочеть ся вкрасти чиновники з мерії розженіть департамент жкг більше вкраденого вам залишиться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus