USD 40.50 40.90
  • USD 40.50 40.90
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.00 10.15

Біля Луцька на футбольному турнірі змагалися 29 команд: хто переміг. Фото

27 Червня 2024 20:26
У селі Забороль завершився чемпіонат ДЮСШ № 4 з футболу серед дитячих команд. До участі долучилися 29 колективів із Волині та Рівненщини, які грали в трьох вікових категоріях.

Змагання організувала дитячо-юнацька спортивна школа № 4 за підтримки департаменту молоді та спорту Луцької міської ради та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Упродовж двох місяців команди визначали кращих серед 9-річних, 11-річних та 13-річних футболістів. Чемпіонат відбувався за коловою системою, а грали два тайми по 30 хвилин.
Читати ще: «Діти згадуватимуть про свої успіхи у час війни»: на відкритому чемпіонаті міста Луцька з мініфутболу змагалися 14 команд. Фото

Після чималої кількості матчів визначилися імена переможців. У категорії U-9 тріумфувала «Олімпія-2015», срібло дісталося «Universal Football Team», бронза – «Юніор-Мідас».

У категорії U-11 перемогли гравці луцької «Олімпії», а футболісти з «Олімпії-2» забрали срібні медалі. Бронза їде на Рівненщину до Млинова, адже дісталася місцевій «Ікві».

Серед тринадцятирічних першість виборола «Волинь» із Луцька, на другому місці «ДЮСШ-2», третіми стали гравці «Горизонту» з Острожця.
Читати ще: Без сенсацій не обійшлося: визначили чемпіона Луцької громади з мініфутболу серед шкіл. Фото

Директор ДЮСШ № 4 Віктор Калюх зауважив, що відкритий чемпіонат проводили вперше. Також він висловив вдячність партнерам змагань за підтримку.

«Такого масштабний турнір як цьогоріч ми ще не мали. Діти змагалися від початку травня до кінця червня. Раніше ми проводили чимало благодійних турнірів, але вирішили, що потрібен повноцінний чемпіонат», – акцентував Віктор Калюх.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода подякувала військовим за можливість проводити змагання та відзначила, що дітям важливо мати простір для реалізації себе в спорті.

«Упродовж двох місяців аж 29 команд грали на футбольному турнірі. Бачимо, що діти задоволені змаганнями та отримують насолоду від футболу. Саме на змаганнях вони показують вміння та бачать, над чим потрібно попрацювати. Відтак потрібно підтримувати прагнення дітей до спорту. Своєю чергою, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» допомагає в проведенні турніру, адже важливо, щоб діти мали пам’ятні відзнаки після завершення», – наголосила Катерина Шкльода.
Читати ще: У Луцьку завершився перший «Кубок ректора з мініфутболу»: хто переміг. Фото

Наприкінці змагань усі колективи отримали нагороди та солодощі, а призери ще й підняли над головами кубки. Окремо відзначали кращих гравців у командах та кращих гравців усього турніру – їм дали додаткові призи. І як приємний бонус – всі присутні насолодилися показовим виступом дівчат, що займаються черлідингом.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus