USD 40.75 41.05
  • USD 40.75 41.05
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30

Відпочинок для трьох сотень людей з усієї України: біля Ковеля людей з інвалідністю гостинно зустрів християнський табір

3 Липня 2024 13:38
1 липня неподалік Ковеля запрацював християнський табір для людей з інвалідністю «Єдність».

Про це інформує Ковельська міська рада.

Табір, який було створено у 2006 році, функціонує за підтримки Української Церкви Християн Віри Євангельської та благодійної організації «Жест допомоги».

До 27 липня заплановано три заїзди. Нині тут проводять час люди з інвалідністю опорно-рухового апарату. А це разом з волонтерами – понад 300 людей.

Наступного тижня відпочиватимуть ті, хто має порушення зору, а відтак – чоловіки і жінки із проблемами слуху.
"Дякую усім, хто організував цей табір, хто вкладає у цю справу серце і душу. Спасибі за те, що ви підтримуєте людей з інвалідністю, багато допомагаєте Збройним силам України, піклуєтесь про внутрішньо переміщених українців. Єдність – це те, що нам усім дуже необхідно сьогодні", – наголосив міський голова Ігор Чайка.
Також мер Ковеля вручив грамоти тим, хто доклав багато зусиль для функціонування осередку добра та взаємопідтримки.

З кожним роком табір набуває більшої популярності. Фундатори «Єдності» у важкі для нашої країни часи не відмовились від своєї ідеї допомагати співвітчизникам, які потребують особливої уваги.
Людям з інвалідністю, які часто мешкають у багатоповерхівках, дуже важливо мати можливість виїхати на природу, спілкуватися, проводити гуртом дозвілля. Це для них життєво необхідно. Вони цілий рік чекають таких зустрічей. «Єдність» – це улюблене для багатьох місце відпочинку, тут знаходять душевну розраду, спокій, нових друзів.

Читати ще: Сотня дітей волинських захисників вирушили на відпочинок у Карпати

Цьогоріч у таборі відбулося дуже багато позитивних змін завдяки зусиллям багатьох благодійників та підтримці закордонних релігійних громад. Тут встановили нові літні будиночки, здійснили благоустрій. Все вийшло дуже гарно, стильно, затишно і комфортно.
Про дозвілля, здоров’я, харчування людей з інвалідністю дбатиме велика команда волонтерів.

«Єдність» – це місце зустрічі добрих сердець, світлих людей, які знаходять додаткові години в добі, щоб допомагати, давати надію, підтримувати віру у те, що життя – це великий дар, який варто цінувати і берегти кожну його хвилину.

А ще у таборі упродовж кожної зміни звучатимуть слова молитви за наших захисників, Перемогу і мир в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 3 Липня 2024 18:28
Молодці. Нехай Бог дає вам сили, наснаги, здоров'я і далі так працювати і прославляти Його Ім'я!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus