USD 40.90 41.22
  • USD 40.90 41.22
  • EUR 40.80 41.30
  • PLN 10.30 10.50

Біля кордону з Польщею «затримали» речницю партії Саакашвілі

2 Вересня 2017 19:58
Прес-секретаря "Руху нових сил" Мар'яну Почтар затримали біля кордону з Польщею. Про це повідомляє прес-служба партії. Натомість Держприкордонслужба спростовує затримання речниці партії Саакашвілі.

"Кілька хвилин тому прес-секретарку РУХУ затримали біля кордону з Польщею за те, що вона сфотографувала живий кордон з прикордонників, який нагнали для того, щоб вони не пустили у країну Михайла Саакашвілі", - йдеться в повідомленні прес-служби "Руху нових сил".

У той же час, член партії Давид Сакварелідзе повідомив, що Почтар затримали на заправці за те, що вона зробила фотографію "живої стіни" прикордонників.



У Державній прикордонній службі України спростовують, що затримували на кордоні з Польщею прес-секретаря партії Михеіла Саакашвілі "Рух нових сил" Мар'яну Поштар.

"З приводу "затримання" прес-секретаря "Руху нових сил" Мар'яни Поштар. Відкрию таємницю: ніхто нікого не затримував. Прикордонники виявили поблизу кордону невідому особу, яка несанкціоновано проводила фото- та відеозйомку позицій на кордоні. Зараз саме проводяться командно-штабні навчання, і подібні посилення позицій відбуваються і на інших ділянках. Так, військові і прикордонники іноді тренуються. Це - нормально! Громадянці, а нею виявилася Мар'яна Поштар, пояснили порядок зйомок у контрольованому прикордонному районі та попросили на майбутнє узгоджувати свої дії відповідно до вимог законодавства та Держприкордонслужби. Все!", - написав у Facebook прес-секретар Держприкордонслужби Олег Слободян.

Він також виклав відео спілкування прикордонника з Поштар.



Нагадаємо, Сьогодні, 2 вересня стало відомо про затримання брата Міхеїла Саакашвілі - Давида. Як зазначив Радіо Свобода речник МВС Артем Шевченко, Давид Саакашвілі перебуває на території України незаконно, оскільки його посвідка на проживання анульована ще в березні цього року у зв’язку з отриманням інформації від Державної служби зайнятості про анулювання дозволу на працевлаштування цього іноземного громадянина.

Згодом депутат Сергій Лещенко, який приїхав до Печерського відділу ДМС, де, як повідомлялось, утримували Давида Саакашвілі, заявив, що брата колишнього голови Одеської ОДА відпустили з приміщення Державної міграційної служби.

За словами адвоката Давида Саакашвілі, документальних підтверджень анулювання посвідки на проживання йому не надали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 2 Вересня 2017 21:34
Та досить піарити. То жидів при владі, то грузинів-біженців.
111 до Анонім Показати IP 3 Вересня 2017 09:00
А кого треба до влади?
123 до 111 Показати IP 3 Вересня 2017 11:41
Влада бариг, що спасають і заробляють свій новий долар на нас убогих....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus