USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Біля факультету ВНУ у Луцьку за понад 5 млн облаштують сквер. Фото

24 Лютого 2022 07:20
Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив тендер на капітальний ремонт скверу на перетині вулиці Огієнка та проспекту Перемоги. Ідеться про ділянку, що поруч з будівлею історичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Торги тривають на сайті державних закупівель Prozorro.Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 15 березня, аукціон розпочнеться 16 березня.

Очікувана вартість робіт із облаштування скверу становить 5,39 мільйона гривень. Кошти спрямують із місцевого бюджету.

Згідно з технічною специфікацією, капітальний ремонт скверу на перетині вулиці Огієнка та проспекту Перемоги в Луцьку включатиме розбирання асфальтобетонних покриттiв, тротуарів, бортових каменів, санітарну чистку рослин, формувальне обрiзування дерев, видалення сухостiйних, аварiйних та фаутних дерев, корчування пнів, прибирання території від залишків гілок і деревини, зняття рослинного шару, земляні роботи, улаштування покриттів тротуарів, озеленення території, встановлення лав і ліхтарів.
Усі роботи мають виконати до 31 грудня поточного року. Підрядник гарантуватиме якість завершених робіт і змонтованих конструкцій протягом семи років.

Про намір привести до ладу сквер поруч із будівлею історичного факультету ВНУ раніше повідомляв Луцький міський голова Ігор Поліщук, який також поділився знімками візуалізації проєкту. Авторка проєкту – Юлія Рогожина.
Окрім того, мер анонсував, що цього року за приміщенням історичного факультету буде облаштовано сквер за проєктом майстерні Ariva Urban.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 24 Лютого 2022 07:46
Війна... Пишіть що люди мають робити
Лучанин Показати IP 24 Лютого 2022 11:48
Зберігайте спокій! Жодної паніки! Слідкуйте за офіційними джерелами!!! Слава Україні!!!! С

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus