USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Біля Британських островів виявили човен з тілами 20 осіб

28 Червня 2021 14:13
У районі британської заморської території Теркс і Кайкос у Вест-Індії було виявлено дрейфуючий човен. У ній виявили тіла 20 осіб, включаючи двох дітей.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Associated Press.

Офіційні особи заявили, що слідчі виключили можливість наявності протиправних дій, але все ще намагаються визначити, що сталося. Особи і походження загиблих також з’ясовуються.

Рибалки помітили невеликий човен вранці 24 червня і попередили морське відділення королівської поліції островів Теркс і Кайкос, яке відбуксирувало судно на берег.

Комісар поліції Тревор Боттінг заявив, що судно, мабуть, прибуло з-за меж Карибського басейну, і влада не думає, що місцем його призначення були Острови Теркс і Кайкос.

«Слідчі працюють над встановленням їхніх особистостей і того, як вони загинули», – сказав Боттінг.

Відзначимо, Острови Теркс і Кайкос часто стають магнітом для зневірених гаїтян, які намагаються втекти з країни, і ця територія також використовується як перевальний пункт торговцями людьми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus