USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.72

Бібліотеки Луцької громади безкоштовно отримали німецьку літературу

5 Жовтня 2024 23:31
Бібліотеки Луцької міської територіальної громади взяли участь у мікропроєкті «Німецька книжкова полиця в Україні» в межах проєкту «Обмін між німецькою та українською книжковою та літературною індустрією».

Про це інформує департамент культури Луцької міськради.

Проєкт фінансується Уповноваженою федерального уряду Німеччини з питань культури та засобів масової інформації та реалізується Гете-Інститутом, Німецькою асоціацією видавців та книгорозповсюджувачів і Українським інститутом книги.

Читати ще: Бібліотеки Луцької громади отримали понад пів тисячі нових книг

Комплект з 14 нових книжкових видань німецьких авторів українською мовою для створення книжкової полиці німецької літератури отримали бібліотеки-учасниці проєкту: публічна бібліотека м. Луцька, бібліотеки-філії № 3, № 6, № 14 с. Жидичин, № 17 с. Княгининок, № 18 с. Кульчин, № 22 с. Прилуцьке. Серед авторів – Бертольд Брехт, Імануель Кант, Бернгард Шлінк, Іріс Ганіка, Альфред Деблін, Даніель Кельман та інші.

Нові надходження будуть доступні для читачів після належної обробки і внесення відповідних даних до електронного каталогу https://lmcbs.lutsk.ua/elektronnyi-kataloh/.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus