USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

Безпечна та збалансована альтернатива: переваги дитячої суміші «Малютка Преміум 1»*

5 Червня 2023 15:48
Якщо ви не маєте змоги годувати малюка грудним молоком, зверніть увагу на молочну суміш «Малютка Преміум». Це безпечна і збалансована альтернатива, що допоможе зміцнити імунітет новонародженого та сприятиме його гармонійному зростанню. Купити дитячу суміш можна на сайті https://pampik.com/catalog/suhaa-molocnaa-smes-malutka-premium-1-350-g, оформивши замовлення в кілька кліків.

У чому секрет популярності молочної суміші «Малютка Преміум» і чому їй довіряють батьки – читайте далі у статті.

Молочна суміш «Малютка Преміум» – повноцінне корисне харчування

Суміш «Малютка Преміум 1» призначена для годування дітей з перших днів життя та до пів року. Склад продукту максимально наближений до материнського молока. Ключові особливості харчування:

в його основі – високоякісне натуральне коров'яче молоко, що виготовляється в екологічно чистих зонах;

формула містить пребіотики та нуклеотиди, що сприяють формуванню правильної мікрофлори кишківника, покращують травлення і зміцнюють імунну систему дитини.

Цілий комплекс корисних вітамінів і мінералів (А, В1, В2, В5, В6, В12, С, D, Е, йод, залізо, кальцій тощо) дає організму дитини необхідну енергію, прискорює зростання та інтелектуальний розвиток.

Молочні суміші «Малютка» не містять консервантів, ароматизаторів і барвників. Рецептура повністю відповідає міжнародним рекомендаціям щодо розроблення дитячого харчування.

Нюанси, які важливо враховувати

Головне правило – суміш має відповідати віку дитини. Травна система немовляти лише розвивається, тому не може засвоїти калорійну їжу, що призначена для старших дітей.

Перед купівлею молочної суміші краще проконсультуватися з педіатром. Лікар зможе порекомендувати оптимальне дитяче харчування з урахуванням індивідуальних особливостей малюка.

Якщо ви обираєте харчування вперше, не варто одразу купувати кілька коробок. Оптимальне рішення – розпочати знайомство з дитячим харчуванням «Малютка» з пакування вагою 300-350 г. Якщо суміш підходить – можна впевнено робити запаси, оскільки вибір великої пачки дасть можливість значно заощадити. Але не забувайте, що після досягнення 6 місяців варто запропонувати малюкові продукт, призначений для наступної вікової категорії.

Як зрозуміти, що суміш не підходить

Починаючи годувати малюка молочною сумішшю, важливо уважно стежити за станом його здоров'я та поведінкою. Занепокоєння, відмова від їжі, висипання на шкірі, закреп, діарея, підвищене газоутворення, блювання – все це може бути ознаками лактазної недостатності або інших проблем. Якщо ви помітили такі симптоми, обов'язково зверніться до педіатра, який допоможе скоригувати харчування немовляти. Вибір потрібної суміші дозволить маляті зростати та розвиватися в потрібному темпі, а мамі – тішитися спокійному нічному сну дитини без сліз і кольок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus