USD 41.20 41.52
  • USD 41.20 41.52
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.80 10.95

Без гарячої води залишаться житлові будинки, школи та міська лікарня: у Луцьку тимчасово зупинять котельню

Сьогодні 19:35
На дві доби, 1 та 2 жовтня, буде зупинено роботу котельні на просп. Відродження, у зв’язку з чим послугу з постачання гарячої води буде призупинено до ранку 3 жовтня.

Про це повідомляє Луцьктепло.

Зупинка зумовлена необхідністю завершити роботи з реконструкції технологічного обладнання, що виконуються підрядником в рамках Проєкту модернізації централізованого теплопостачання м. Луцька у співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку.

Споживачами котельні є 16 житлових будинків, 2 школи, гуртожиток Луцького НТУ, 2-га міська лікарня.

Окрім того, сьогодні, 30 вересня, у зв’язку із виконанням підрядником робіт на тепловій мережі просп. Волі, вранці було зупинено котельню на вул. Задворецькій. Так, в тепловій камері на Київському Майдані необхідно виконати заміну запірної арматури та ділянки теплової мережі діаметром 400 мм.

Читати ще: На відновлення будинку, що постраждав від російської атаки в Луцьку, потрібно більше трьох мільйонів гривень

Частину робіт виконано сьогодні, а завершити роботи заплановано завтра до кінця дня. Постачання гарячої води споживачам котельні на вул. Задворецькій буде відновлено вранці 2 жовтня.

Споживачами котельні є мешканці 15 житлових будинків, а також 2 дитсадки, 1-а міська лікарня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus