USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.45 10.62

Без документів, але з наркотиками: у лучанина виявили майже 200 г канабісу та амфетамін

3 Листопада 2020 15:02
Вночі у Луцьку затримали чоловіка, який мав при собі речовини, зовні схожі на канабіс та амфетамін. За вчинення кримінального правопорушення йому загрожує до п’яти років обмеження волі.

Підозрілу особу під час патрулювання сьогодні вночі у Луцьку виявили працівники Управління патрульної поліції. Чоловік не мав при собі жодних документів, а під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у нього речовину, зовні схожу на наркотичну, інформують у пресслужбі поліції Волині.

Слідчо-оперативна група, виїхавши на місце події, вилучила у громадянина поліетиленові пакети вагою близько 180 г з речовиною рослинного походження, схожою на канабіс, згорток та пакетик з порошкоподібною речовиною, зовні схожою на амфетамін.

За цим фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

До слова, за вчинення кримінального правопорушення лучанину загрожує до п’яти років обмеження волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus