USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Без «чубчика»: який вигляд матиме новий iPhone 14. Фото

11 Січня 2022 12:22
Вперше з 2017 року Apple кардинально оновить дизайн телефонів iPhone. Головне нововведення – «чубчик» піде в минуле, а смартфон отримає овальний виріз у формі пігулки.

Який він матиме вигляд наживо, показав розробник Джефф Гроссман в Twitter, передає УНІАН.

Як видно на фото, що з'явилося у мережі, нова модель матиме лише овальний отвір згори посередині екрану – без «чубчика», який вперше з’явився у iPhone X.

Ще з цікавих особливостей зовнішнього вигляду нових смартфонів можна виокремити блок основної камери, який тепер не випирає з корпусу, і тонший дизайн.
Новини про те, що у новій моделі може зникнути типовий для останніх моделей Apple «чубчик», з’явилися ще раніше. Про це, зокрема, заявляли журналіст Марк Гурман з Bloomberg та інсайдер Dylandkt. Останній також наголошував, що базові моделі 14-го модельного ряду вийдуть в поточному дизайні без змін.

Презентація нових айфонів відбудеться у вересні. Apple покаже чотири моделі: 6.7-дюймові iPhone 14 Max і 14 Pro Max, а також 6.1-дюймові iPhone 14 і 14 Pro. На цей раз без моделі mini, яка так і не змогла здобути велику популярність серед користувачів.

А вже в березні або квітні відбудеться прем’єра нового бюджетного iPhone SE. Зовні він буде точною копією випущеного два роки тому iPhone SE (2020), тобто нагадувати «вісімку». Єдиною важливою відмінністю новинки від поточної моделі стане використання нового чипсета з підтримкою 5G.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
kika Показати IP 11 Січня 2022 13:20
Price- very very very match )))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus