USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Беруть гроші та кидають: у Луцьку шахрайська фірма «прописалась» в центрі зайнятості

3 Лютого 2021 12:07
Волинянка ледве не стала жертвою псевдороботодавця, який пропонував роботу за кордоном і кошти за послуги пропонував оплатити карткою.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Волинського обласного центру зайнятості.

Жінка під час спілкування отримала повідомлення про те, що офіс агентства «Сервіс Консалтіс» надає послуги з працевлаштування за кордоном. Він розташований у Луцьку, в приміщенні на вулиці Богдана Хмельницького 3а, кабінеті № 3, а кошти за послуги з посередництва запропонували оплатити на картку.

Для більшої переконливості в правомірності своїх дій, шахрай надіслав ліцензію про посередництво у працевлаштуванні на роботу за кордоном. Однак вона оформлена на ім’я конкретного ФОПа, а не на назване вище агентство. Тому вважати її гарантією працевлаштування не можна.

За адресою, вказаною в повідомленні, працює Волинський обласний центр зайнятості. І, звичайно, не надає жодних платних чи безоплатних послуг із посередництва у працевлаштуванні за кордоном!

Надаємо усі дані, відомі про шахрая, які допоможуть не стати його жертвою. Отож, номер телефона в месенджерах Viber та WhatsApp: +38 095 225 89 35. Тип повідомлень, які можуть надходити Вам від Олександра, кріпимо нижче у фото.
Не довіряйте сумнівним особам, які пропонують роботу за кордоном від імені центру зайнятості чи використовують будь-які дані служби зайнятості для переконливості в правомірності їх дій!

Волинський обласний центр зайнятості, як і служба зайнятості загалом, працевлаштовує лише в Україні і лише на офіційні вакансії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 3 Лютого 2021 16:05
Головою подумати треба коли пишуть російською мовою. Аферисти чомусь найчастіше обирають її. Мабуть іноземною легше брехати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus