USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Берегиня-мати»: українка підкорила національним костюмом на «Міс Всесвіт-2023»

10 Листопада 2023 23:50
Українка Ангеліна Усанова вже перебуває в Сальвадорі, де цього року відбудеться масштабний конкурс краси «Міс Всесвіт». Дівчина вже показала національний костюм, в якому буде справляти враження на членів журі.

Про це пише УНІАН.

Блакитна тканина костюма – символ мирного, тихого неба без ракет. Білий і молочний кольори – символи миру. Синій і жовтий – кольори прапора України. Золоті елементи на костюмі – це броня, що символізує силу кожної української матері, яка захищає своїх дітей. Тіло маленького янголятка – символ безцінного життя кожної дитини.

Під час виготовлення костюма було використано 30-35 метрів шифонових та органзових тканин. Поверх тканини надруковано принт у вигляді хмар і блакитного неба. Деякі елементи костюма розробляли й друкували на 3D-принтері. На оздоблення пішло близько 45000 каменів.
«Ми присвячуємо наш костюм всім матерям України, які оберігають своїх дітей, виховують їх без чоловіка, який в той час захищає країну, матерям, які втратили своїх дітей – дорослих або малюків – на війні», – йдеться на сторінці «Міс Україна Всесвіт» в Instagram.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus