USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Бенксі намалював у Лондоні сьому картину за тиждень

Сьогодні 11:49
Британський художник Бенксі представив у неділю, 11 серпня, вже сьому з початку тижня роботу, на якій зображені рибки на поліцейській будці у центрі Лондона.

Світлину свого нового твору він опублікував на власній сторінці в Instagram.

The Independent зазначає, що це вже сьомий твір Бенксі з тваринною тематикою цього тижня.

Цього разу художник використав напівпрозору фарбу з балончика, щоб перетворити скло поліцейської будки на гігантський акваріум.

Новий твір Бенксі відрізняється від попередніх з силуетами козла, слонів, мавп, вовка, пеліканів і кота, які з’являлися в різних місцях Лондона з початку тижня.

Читати ще: Бенксі намалював вже четверту роботу за 4 дні. Її одразу вкрали

Зазначається, що після появи «акваріума» двоє поліцейських лондонського Сіті прибули, щоб оглянути дизайн, перш ніж зробили фотографії поліцейської будки.Один з офіцерів розповів, що їх попросили перевірити твір після того, як його зафіксували камери відеоспостереження.

«Нам відомо про кримінальне пошкодження поліцейської будки Лондона в Ладгейт-Гілл. Ми перебуваємо на зв’язку з адміністрацією муніципалітету Лондонського Сіті, якій належить ця поліцейська будка», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus