USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Базарники побили трьох муніципалів, один – у лікарні у важкому стані

5 Лютого 2020 11:50
У Луцьку під час демонтажу Старого ринку постраждали троє муніципалів.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини, підприємці, які перешкоджали знесенню незаконно встановлених на ринку контейнерів, завдали травм працівникам департаменту муніципальної варти.

Одному з чоловіків медики надали допомогу амбулаторно, двох із закритими черепно-мозковими травмами госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні. Там одному муніципалу надали допомогу, після чого він відмовився від подальшого лікування. Другий у важкому стані перебуває у відділенні нейрохірургії.

Нагадаємо, згідно з рішенням Луцької міської ради 4 лютого розпочався примусовий демонтаж Центрального ринку, однак підприємці цьому завадили. Утім, як повідомили у міськраді, незважаючи на спротив підприємців і бездіяльність поліції, демонтаж продовжать.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
Хмм Показати IP 5 Лютого 2020 12:02
Видно що не підприємці а бандити з 90....
лучанка Показати IP 5 Лютого 2020 12:08
Побили- хай поліція негайно заводить кримінальні справи. Досить панькатися з базарним бидлом. Окупували центр під свої сараї і ще й тероризують весь Луцьк. Не хочуть зносити самі, потрощити все бульдозерами та й усе.
Роботяга Показати IP 5 Лютого 2020 12:10
І їм знову нічого не буде, безкарність перетворила людей в жадібних бариг. Менталітет.
Лучани Показати IP 5 Лютого 2020 12:14
Всі кричать: яка в Луцьку влада??? Відповідь: по факту влада бариг зі Старого ринку(((
Казкова країна Показати IP 5 Лютого 2020 12:19
То кучка перевізників, то бариг - тероризують владу, місто, жителів.
Правдоруб Показати IP 5 Лютого 2020 12:20
Пропоную запропонувати базарникам невигідну сумму для викупу місця торгівлі, можливо тоді заспокояться. Наприклад 1 млн. дол. сша за місце, і в бюджет міста дохід і всі задоволені.
лучанин до Правдоруб Показати IP 5 Лютого 2020 12:36
не отримає місто дохід, розкрадуть і розтринькають.
Олександр Показати IP 5 Лютого 2020 12:24
Я не підприємець,але бачив що відбувалось.. Вчора ввечері люди в цивільному (скоріше всього думаю проплачені тітушки)в балаклавах під прикриттям ночі почали трощити магазинчики з майном підприємців .. А підприємці старались захищати своє майно як могли(як вміли).. От і все..Добре що хоть нікого не вбили..Завтра можливо по якійсь причині ці люди в балаклавах прийдуть до мене ,а можливо і до тих хто тут так завзято роздуває щоки в коментарях.. Всьому свій час.
Луцьк до Олександр Показати IP 5 Лютого 2020 12:34
Та вони так само прийшли як і баригі сьогодні в полон людей взяли! Так що однакові вони з ьітушнею!
Анонім до Олександр Показати IP 5 Лютого 2020 12:48
1. Не підприємців, а бариг; 2. Їм заздалегідь сказали, що те все сміття звідти винесуть. З цього виходить, що бариги самі створили собі проблему; 3. "Завтра можливо по якійсь причині ці люди в балаклавах прийдуть до мене" - або податкова, або ще хтось, за умови, що буде для цього причина. Задлубали вже своїми страшилками.
Мінона до Анонім Показати IP 5 Лютого 2020 13:23
Ні, не "задлубали". Міськрада йде проти бажання більшості мешканців міста і підприємці які за*рали ринок тут ні до чого, вони лише намагаються вижити, бо місце на ринку їх життя, а місце на новому "ринку" це вже друге життя. В людини може бути лише одне життя, тому вони будуть захищати його до кінця. Якби ви опинилися в цій ситуації, то робили б те саме, а може й ще гірше, бо ви людей не любите. Те що за вами прийдуть, то це факт, питання лише в часі і ваша проблема в тому що вже не буде кому вас захищати, а не тому що хтось не захоче як ви.
Анонім до Анонім Показати IP 5 Лютого 2020 13:42
Ніхто не відміняє закони, та і дії які сама влада прописує, питання не ринку, а законності дії На сайті Луцької міської ради розміщено порядок демонтажу металевих конструкцій !!!!!!! 9.4.3. Демонтаж здійснюється в наступному порядку: При виявленні самовільно встановлених малих архітектурних форм, тимчасових споруд чи конструкцій, скликається комісія з представників департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради, Муніципальної поліції, міського відділу внутрішніх справ (за згодою), особи, яка здійснила самовільне встановлення малих архітектурних форм, тимчасових споруд чи конструкцій (у разі її присутності), для їх огляду, про що складається акт. Акт обов’язково повинен містити опис малих архітектурних форм, тимчасових споруд чи конструкцій (геометричні параметри, матеріал, наявність підключення до мереж електро - та водопостачання) та перелік візуально виявлених недоліків, пошкоджень. 9.4.4. Після складання акта на демонтаж малих архітектурних форм, тимчасових споруд чи конструкцій, ці об’єкти опечатуються та перевозяться на майданчик тимчасового зберігання, де передаються відповідальній особі під розпис. 9.4.5. Демонтовані малі архітектурні форми, тимчасові споруди чи конструкції видаються власнику, або його представнику після оплати ним збитків, понесених під час проведення демонтажу, перевезення, розвантаження та зберігання малих архітектурних форм, тимчасових споруд чи конструкцій, відновлення порушеного благоустрою.
Люда до Олександр Показати IP 5 Лютого 2020 16:40
Я теж в шоці які брудні коментарі! Скільки в них злості, жовчі! Люди від безвиході мусять захищати своє майно!
Сергій Показати IP 5 Лютого 2020 12:39
Волиньпост, з повагою відношусь до Вашого видання, а Ви до моєї думки ні. Це друге моє повідомлення по даній темі. Вчора переглянув відео, стадо баранів, по іншому не назвеш. Кожен щось волає, баби кричать прокуреними, спитими голосами, яка Європа з такою культурою. Ми живемо в правовій державі і закони країни, рішення органів місцевої влади, хоч не хоч, але мусимо виконувати. Якщо б кожен робив, що хоче, як заманеться, то який безлад був би у суспільстві. Той шанхай давно пора із площі було прибрати. Колись з дружиною їздив на старий ринок скуплятися, чесно, бридко і не вистачало терпіння. На даний час закупляємось у Метро і Там-Тамі, спокій, чистота, порядок, не хамлять, не кричать, що вибираєш гарні банани, продавці-жінки перед тобою не смалять і не випивають із сусідкою по контейнеру. Колись зайшли на сток у перший день, дружина побачила жіночку зі старого ринку з рядів де гуманітарка, яка хватала речі всі підряд із жадібності. Ну яка це робота, це не ринок, це суцільне, натуральне барижництво. Люди щодня ходять на роботу працюють, хто по змінах і у ночі, а для тих базарників це просто стиль життя, до якого вони звикли, тому так і репетують. Тільки лінивий не буде працювати, а буде так кричати, роботяща людина знайде собі роботу завжди.
Лучанинин до Сергій Показати IP 5 Лютого 2020 14:22
Це не Волиньпост)
Сергій до Лучанинин Показати IP 6 Лютого 2020 13:32
Ну помилився, з ким на емоціях не буває, якщо образив, приношу вибачення. Загалом читаю чотирі наших видання, серед "Волинські новини" найулюбленіші.
лучанин Показати IP 5 Лютого 2020 12:47
а яка відповідальність за побиття муніципалів? Ця структура не єдиним законом України не затверджена, відповідно під дію законів про перещкоджання діяльності поліції вони не підпадають. Фактично ці люди вчинили протиправні дії з нанесення збитків власникам майна і нічим не відрізняються від тітушок.
Лучанинн Показати IP 5 Лютого 2020 12:48
і жодного фото з побитими муніципами, хоча на інших сайтах є фото побитих людей, але в цивільному, якісь старші люди, але не муніципи.
Олег Показати IP 5 Лютого 2020 13:33
Запросіть нардепів, нехай пояснять ситуацію, чи розрулять!!!
5842 до Олег Показати IP 5 Лютого 2020 15:27
До чого тут нардепи?Може вам ще президента з прем'єром покликати? Є рішення міської влади,- виконуйте і не бикуйте. Будьте людьми.
Сталін Показати IP 5 Лютого 2020 13:45
Мало дали...
Бєнін Показати IP 5 Лютого 2020 14:19
Нехай Міськрада проведе рефендум у Луцьку і чітко пояснить перед тим що буде на тому місці
Павлик Морозов Показати IP 5 Лютого 2020 15:54
Ти коментуєш: "Нехай Міськрада проведе рефендум у Луцьку і чітко пояснить перед тим, що буде на тому місці?". Щоб там не було аби не залишилось того "гадюшника", який зараз існує. Того срачу позбутись та припинити раз і назавжди. Ти перед тим як щось пишеш, то знайди півгодини, та пройдись навколо лівої сторони центрального ринку, особливо від території паркової зони і ти побачиш як там все "загажино" і тоді побачиш куди з туалетів гімно та сцяня стікає, а я живу біля цього ринку і знаю, що прямо в землю та канави паркової зони уходить людське лайно. За один день перебування на ринку нехай сто чоловік зайде в туалет, а може й в два рази більше. Уявляєш собі як присутність цього "гадюшника" портить екологію та навколишню землю. Я вже не беру до уваги навіть тих покупців та гостей ринку, яким просто приспічило, і вони не пішли в туалет, а просто подались до кущів. Так що дорогий ти наш коментарист писака, що там нове не побудують, аби тільки такого бардака більше не було.
Айболить до Павлик Морозов Показати IP 5 Лютого 2020 17:16
Срач в тебе в голові в першу чергу....в другу в депутатів, які приймають такі рішення. Читай класиків, шаріков...
Чо до Павлик Морозов Показати IP 6 Лютого 2020 00:23
Проблема в тому, шо сміттям і парашами там займається один з власників Нового Ринку, тому і загажено, шоб зробити картінку...
Лучанка Показати IP 5 Лютого 2020 16:36
Яка бонхня тут написана! Шкода що наші змі всі куплені.
Лучанин Показати IP 5 Лютого 2020 17:18
А тут коменти всі однобокі.....
За простих людей Показати IP 5 Лютого 2020 21:20
Місто на розвток пам'яток і у тому числі замку коштів не виділяє! І хай не брешуть і не бють себе в груди, що вони переживать за історичні об'єкти!
туристка Показати IP 5 Лютого 2020 22:48
страшно що робиться в місті !!!!!!!!! іде боротьа хт сильніший??777777 А далі що буде?????
Я тут виріс Показати IP 5 Лютого 2020 23:06
На цій частині ринку колись була площа , куди приііздили мандрівні звіринці, циркові вистави . А зараз оминаю це місце десятою дорогою, пройдіться після 16:00 , таке відчуття ніби сміттє звалище туди перенесли, а в теплу пору року ще й сморід нестерпний стоііть...
Чо Показати IP 6 Лютого 2020 00:24
Так все починалось, видно хто те все замутив
*** Показати IP 6 Лютого 2020 14:00
Та однозначно прибрати це базар, бо розвели тамшанхай, а влітку і поряд пройти неможливо. А деякі посадовці ще й піаряться зараз на цьому, примітивний спосіб заробляння псевдорейтингу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus