USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.55 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Байден – росіянам: «Не вірю, що ви хочете цієї війни»

5 Березня 2022 23:53
Президент США Джо Байден опублікував звернення до громадян Росії через її воєнну агресію проти України.

Звернення з'явилося на сторінці Держдепу у twitter.

"Я не вірю, що ви хочете кривавої, руйнівної війни проти України — країни і народу, з якими вас пов’язують такі глибокі родинні, історичні та культурні стосунки", — пише Джо Байден.

Нагадаємо, переважна більшість американців вважає, що Сполучені Штати повинні припинити купувати російську нафту і газ і співпрацювати з НАТО над створенням "зони, забороненої для польотів" для захисту України від російських авіаударів.

Опитування, проведене Reuters/Ipsos свідчить про те, що зростає обурення США з приводу вторгнення Росії в Україну, яке останніми днями все частіше включало російські бомбардування міських районів.

Читати ще: Путін трактуватиме запровадження безпольотної зони над Україною як участь у збройному конфлікті

Це змушує президента США Джо Байдена вживати більш агресивних дій проти Москви, хоча він відкинув ідею безпольотної зони через ризик відкритого конфлікту між НАТО і російськими силами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus