USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.50 10.70

«Бавовна буде палати»: на Волині ввели в обіг марку, присвячену СБУ. Фото

26 Липня 2023 13:51
«Укрпошта» офіційно ввела в обіг поштову марку «Служба безпеки України», яка є фінальним випуском героїчної серії «Слава Силам оборони і безпеки України!». Тираж нової марки становить понад мільйон примірників, Волинь для розповсюдження отримала чотири тисячі.

Урочисте спецпогашення відбулося 26 липня у Волинській дирекції АТ «Укрпошта».

З початку повномасштабного вторгнення працівники Служби безпеки України роблять усе для нашої перемоги: звільняють українські території, виконують унікальні спецоперації, працюють у найгарячіших точках війни. Також СБУ протидіє впливу російських спецслужб, вичищаючи зрадників всередині країни, документує воєнні злочини рф для міжнародного трибуналу та нейтралізує ворожі кібератаки.
Директор Волинської дирекції АТ «Укрпошта» Іван Люсак відзначив, що за час повномасштабної війни унікальні спецоперації, виконані оперативно-бойовими підрозділами СБУ, ставлять високу планку для спецпризначенців інших країн. Деталі багатьох з цих операцій стануть відомі після перемоги, яку працівники СБУ щодня наближають разом з усіма іншими захисниками.
Він повідомив, що тираж поштової марки складає 1 мільйон 75 тисяч примірників. У випуску презентується поштова марка, у поштовому блоці є п’ять марок та купон з гербом СБУ, ціна маркового аркуша – 115 гривень. До марки також випустили конверт «Перший день», немаркований художній конверт та художню картку. Волинь отримала обмежений тираж – чотири тисячі екземплярів. Придбати марки можна у відділеннях «Укрпошти» та онлайн в офіційному поштовому магазині.
Помічниця начальника СБУ у Волинській області Іванна Поліщук зауважила, що здавна на марках зображають важливі події або видатних героїв.

«Введена в обіг марка зафіксує вклад СБУ в наближенні нашої перемоги. Для нас це велика честь, адже СБУ разом з побратимами та іншими силами оборони формує новітню історію України. Як неодноразово наголошував голова СБУ Василь Малюк: «Бавовна, яку влаштовує СБУ для росіян, палала, палає та буде палати». Для нас введення цієї марки є високою оцінкою нашої роботи. З початку повномасштабного вторгнення понад 800 державних нагород отримали співробітники СБУ, серед них – дев’ять Героя України, з яких сім посмертно. На жаль, в наближені перемоги наші співробітники віддають своє життя. Тому ця марка буде також вшануванням їхньої пам’яті», – відзначила Івана Поліщук.
Вона також повідомила, що «Укрпошта» буде розповсюджувати цю марку територією України, а СБУ, своєю чергою, замовила спеціальні стікери з зображенням марки, які надішлють колегам на передову, а ті наклеять їх на боєприпаси та скидатимуть їх на нашого ворога.

«Такими «листами щастя» ми нагадаємо нашим ворогам, що смерть – це єдина перспектива, яку СБУ може запропонувати російському окупанту», – наголосила Іванна Поліщук.
Для спецпогашення використали спеціальний штемпель з гербом СБУ, із сьогоднішньою датою, назвою міста та індексом відділення. Штемпель був введений в обіг спеціальним наказом.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus