USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Батько загиблого воїна з Волині отримав його посмертну нагороду

31 Липня 2023 15:07
Президент України Володимир Зеленський посмертно нагородив медаллю «За військову службу Україні» військового із села Самари Олександра Миколайовича Цапука.

Про це інформують у Самарівській громаді.

28 липня нагороду отримав батько загиблого Цапук Микола Іванович. Також на врученні була присутні сестра загиблого Героя Наталія з чоловіком Володимиром.

Читати ще: Рідним загиблих на війні локачан вручили їх посмертні нагороди

Нагороду вручив, ставши на знак глибокої шани на одне коліно, значальник Другого відділу Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Шинкарук.

Голова Самарівської сільської ради Микола Маргес подякув батькові за сина Олександра, який віддав життя, виконуючи військовий обв’язок по захисту суверенітету та територіальної цілісності України.

Читати ще: Зеленський посмертно нагородив орденами понад 50 військових із Волині. Імена

На могилі Цапука Олександра присутні вшанували пам’ять Героя хвилиною мовчання і покладанням квітів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus