USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Батькам загиблого Героя з Нововолинська вручили відзнаку сина

8 Лютого 2024 13:03
Згідно з Указом Президента України № 7/2023 за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі посмертно нагородили старшого лейтенанта Назара Мазурка орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

Про це повідомляє Нововолинська міська рада.

7 лютого працівники Другого відділу Володимир-Волинського РТЦК та СП вручили державну нагороду батькам Захисника Вірі Степанівні та Леоніду Володимировичу.

Від імені міського голови та всієї громади слова поваги та шани до подвигу Героя висловила секретар міської ради Надія Жук.

Нагадаємо, під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України у 2022 році загинув житель Нововолинська, старший лейтенант Назар Леонідович Мазурок. Кортеж із тілом Героя прибув у Нововолинськ 7 вересня. Поховали Назара Мазурка 8 вересня. У червні 2023 року на фасаді Нововолинського ліцею № 2 відкрили меморіальну дошку загиблому Герою-випускнику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus