USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Баскетбол повертається: у Луцьку відбудеться бабл Суперліги

7 Листопада 2022 12:43
В обласному центрі Волині 8 листопада стартує бабл Суперліги, в якому зіграє два матчі і баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет». Окрім лучан, у луцькому баблі зіграють «БІПА», «Запоріжжя» та «Прикарпаття-Говерла».

«Старий Луцьк» доволі вдало дебютував у Суперлізі, привіз дві перемоги з київського баблу. Перший матч лучани відверто провалили, розгромно поступившись «Київ-Баскету», але вже в наступній грі «Старий Луцьк» реабілітувався та здобув першу перемогу в Суперлізі у своїй історії, обігравши «Черкаських Мавп». У ще одній грі волиняни перемогли «Запоріжжя».

Тож луцькі баскетболісти у хорошому настрої готувалися до домашнього баблу. Перший матч «Старий Луцьк» проведе 8 листопада о 19.00 проти одеської «БІПИ». Півфінальне протистояння з одеситами у «вишці» і досі у пам’яті вболівальників – лучани гідно протистояли «БІПІ», в якій на той час було багато легіонерів, але в останньому матчі півфіналу тоді, на жаль, поступилися.

На старті сезону гості луцького баблу мають 100-відсотковий показник у графі перемог, здолавши «Прикарпаття-Говерлу» та «Дніпро». Особливістю протистояння з «БІПОЮ» стане те, що нині кольори одеситів захищає Владислав Унгурян, який протягом кількох останніх сезонів був одним з лідерів «Старого Луцька». Нині Влад є лідером одеситів за кількістю набраних очок – 12 за гру. Найкращим асистентом є Ілля Кабацюра – 2,5 передачі за гру. Найеращим за підбираннями є 39-річний Євгеній Ткаченко – 6,5.
Наступного дня, 9 листопада, о 18.00 «Старий Луцьк» зіграє проти «Прикарпаття-Говерли». На відміну від одеситів івано-франківці провалили старт «Суперліги». Як вже зазначалося вище, вони поступилися «БІПІ», ще одну поразку їм завдав київський «Будівельник». Тож цілком очевидно, що прикарпатці прагнуть реабілітуватися за минулі невдалі ігри. Найрезультативнішим гравцем команди з Івано-Франківська є Сергій Старцев – 15,5 очка за гру. Лідером за передачами є 20-річний Анрій Лонюк – 2 за гру. А найбільше підбирань за матч робить Степан Лесик – 9.Окрім матчів лучан, у Волинської ОДЮСШ між собою зіграють «Запоріжжя» та «Закарпаття-Говерла», а також «Запоріжжя» та «БІПА».

Як відомо, бабли відбуваються без уболівальників, тому матчі можна переглянути на телеканалі Xsport та на YouTube-каналі ФБУ.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus