USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

«Барселона» офіційно оголосила про відхід Мессі

5 Серпня 2021 22:16
«Барселона» оголосила, що новий контракт з легендою клубу Ліонелем Мессі укладений не буде.

Про це сказано на офіційному сайті футбольного клубу, передає УНІАН.

«Незважаючи на те, що клуб і Лео Мессі досягли угоди і мали намір сьогодні підписати новий контракт, через економічні та структурні перешкоди, пов’язані з нормами Ла Ліги, офіційно оформити документ неможливо».

«У зв’язку з цією ситуацією Ліонель Мессі більше не представлятиме «Барселону». Сторони відчувають глибокий жаль у зв’язку з тим, що бажання клубу і гравця виконати не вдасться».

«Барса» від щирого серця дякує гравцеві за внесок у розвиток клубу і бажає йому всього найкращого в особистому і професійному житті», – йдеться в заяві.

Мессі представляв «Барселону» з 2000 року і грав за основну команду з 2003-го. На його рахунку 10 перемог у чемпіонаті Іспанії.

Нагадаємо, 25 серпня минулого року Мессі проінформував «Барселону» про бажання розірвати контракт в односторонньому порядку. Аргентинець вважав, що може скористатися відповідним пунктом у контракті. Однак керівництво «Барселони» не відпустило гравця, а Мессі не став йти до суду проти рідного клубу.

Головним претендентом на Мессі на той момент називали «Манчестер Сіті». Батько й агент аргентинця Хорхе Мессі навіть літав в Манчестер на переговори.

Пізніше експрезидент «Барселони» Жозеп Бартомеу заявив, що не міг дозволити Мессі піти.

Інтерес до підписання феноменального футболіста підтверджував спортивний директор ПСЖ. Також головний тренер парижан Маурісіо Почеттіно заявив, що «було б чудово», якби у нього з’явилася можливість попрацювати з Мессі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus