USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Балчун має намір перетворити вокзали на торгові центри

26 Травня 2017 14:51
Укрзалізниця планує збільшити доходи за рахунок використання вокзалів і привокзальних територій в комерційних цілях.

Про це повідомив, пише голова правління компанії Войцех Балчун, повідомляє «Ліга.НЕТ».

«Зараз ми чекаємо рішення уряду, яке дозволить розпоряджатися нашим майном. Потім ми зможемо цим керувати і позбавлятися від того, що нам не потрібно, але має цінність. За рахунок цього можна буде фінансувати наші інвестиції. Ми говоримо про перетворення наших вокзалів в торгові центри», - сказав він.

Разом з тим, Балчун визнав, що в Україні зробити це не так просто, як, наприклад, в Польщі, оскільки більшість вокзалів у великих містах - це пам'ятники архітектури.

«Але також є територія навколо них, яку можна використовуватися у співпраці із зовнішніми партнерами, щоб, зберігаючи історичний характер будівель вокзалів, використовувати їх в комерційних цілях», - сказав Балчун.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 26 Травня 2017 16:17
щось я не помічав, щоб у Польщі вокзали були торговими центрами
123 Показати IP 26 Травня 2017 16:59
Ато у нас мало торговых центров. Порядок на ж д навести надо, ездить в поездах невозможно, ан нет, сразу гендель устраивать, поляк, торгаш,что тут скажешь.
kek Показати IP 26 Травня 2017 17:38
ага. можете продавати розливне пиво з біляшами, зберете потрібний контингент. бо де ж то було бачено, щоб на возкалаз не ваняло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus