USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

Баггі та квадроцикл Медведчука продали на аукціоні

Сьогодні 13:58
Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) продало на аукціоні баггі та квадроцикл Віктора Медведчука на загальну суму 921,8 тис. грн.

Про це повідомила голова агентства Олена Дума, передає Укрінформ.

«На Prozorro.Продажі реалізовано один баггі та один квадроцикл, загальна вартість реалізації двох транспортних засобів становить 921 777 грн», – йдеться в повідомленні.

Читати ще: Медведчуку і спільникам повідомили про підозру у справі нафтопроводу «Самара-Західний напрямок»

Баггі Traxter Defender Max XT HD10 було виставлено на торги зі стартовою ціною у 735,06 тис. грн, квардоцикл Bombardier VIN – зі 154,4 тис. грн.
Ще один квадроцикл залишився не реалізованим через відсутність учасників аукціону, тому цей лот буде виставлено на повторний аукціон, про що повідомлять на офіційних каналах комунікації Нацагентства.

Читати ще: Продаж яхти Медведчука зупинили, бо суд у Хорватії скасував її арешт

Кошти від реалізованого майна колаборанта надійдуть до депозитного портфеля АРМА для подальшої закупівлі на них військових облігацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ірина Показати IP Сьогодні 14:38
Комедія для лохів. Чувак витряс з країни мільярди, а вони квадрика продали на аукціоні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus