USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Багатодітну жительку Луцької громади представлять до звання «Мати-героїня»

Сьогодні 20:43
В обласному центрі Волині багатодітну матір Світлану Сидорук представлять до відзначення почесним званням «Мати-героїня».

Про це стало відомо 11 вересня на засіданні виконавчого комітету Луцькради.

Жителька Луцької громади Сидорчук Світлана Петрівна зі встановленим пакетом документів звернулася до департаменту соціальної та ветеранської політики про підготовку клопотання перед Президентом України про присвоєння їй почесного звання «Мати-героїня».

Жінка народила та виховує сімох дітей. На сьогодні займається веденням домашнього господарства та доглядом за дітьми.

Тож за вагомий внесок у справу виховання члени виконкому рекомендували Світлану Сидорчук для представлення до відзначення почесним званням.

Читати ще: Лучанку, яка виховує пʼятьох дітей, відзначать званням «Мати-героїня»

Департаменту соціальної та ветеранської політики доручили підготувати відповідні документи та направити їх Волинській обласній державній адміністрації для подальшого вирішення питання.

Відзначимо, почесне звання України «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох та більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених в установленому законодавством порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus