USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Азербайджан йде в наступ: в Нагірному Карабасі введено воєнний стан

26 Березня 2022 22:29
Збройні сили Азербайджану зайшли в зону відповідальності російського військового контингенту на території Нагірного Карабаху.

Про це повідомляє Міноборони РФ, передає УНІАН.

ЗС Азербайджану зайшли в зону відповідальності російського «миротворчого» контингенту на території Карабаху і виставили спостережний пост. Крім того, з 24 по 25 березня ЗС Азербайджану завдали 4 удари БПЛА «Bayraktar-TB 2» по підрозділах Нагірного Карабаху в районі населеного пункту Фурух.

Читати ще: Данілов про Карабах, Курили і Калінінград: відкриття других фронтів проти РФ нам би допомогло

Раніше в МЗС Вірменії повідомляли про порушення збройними силами Азербайджану лінії зіткнення на кордоні з Нагірним Карабахом в зоні відповідальності російських «миротворців». Азербайджанські військові зайняли село Парух в Аскеранському районі «НКР».

Прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян вже зробив заяву, що ситуація в Нагірному Карабасі є напруженою і може стати кризовою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 26 Березня 2022 23:29
А де японці, китайці, німці з поляками, щоб забрати своє?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus