USD 41.30 41.75
  • USD 41.30 41.75
  • EUR 41.30 41.75
  • PLN 10.40 10.65

Автошини Michelin та одяг і взуття Nike: на «Устилузі» затримали чоловіка з незадекларованим брендовим товаром

6 Червня 2024 14:14
Волинські митники на посту «Устилуг» зупинили громадянина, який збирався ввезти комерційні партії брендового товару без належної сплати податків.

Про це повідомляє Волинська митниця.

З багажника авто цього чоловіка було вилучено 43 кг нового взуття та одягу Nike, 70 кг автошин Michelin. Їх вартість додатково встановить товарознавча експертиза. Відповідно до ч. 2 статті 471 Митного кодексу, недекларування товарів тягне за собою накладення штрафу в розмірі 30% їх вартості. Митники склали протокол та розпочали провадження в адміністративній справі.

Читати ще: Через «Устилуг» намагалися перевезти французькі книги 19-го століття

За умови сплати штрафу до державного бюджету в повному обсязі порушник ще матиме можливість помістити свій крам у режим імпорту з обов'язковим дотриманням заходів тарифного та нетарифного регулювання, в тому числі сплатою належних митних платежів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рон Показати IP 6 Червня 2024 20:31
Це пиздець. Принижені митарі вже не знають за шо хапатись, 70кг шин це ж сука чи не комплект із 4-5шт??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus