USD 41.20 41.58
  • USD 41.20 41.58
  • EUR 41.25 41.58
  • PLN 10.26 10.50

Авто згоріло вщент: волинянин викрав машину та потрапив на ній у ДТП

16 Жовтня 2023 11:28
Інцидент трапився ввечері у суботу, 14 жовтня, на Ковельщині. Чоловік припаркував автівку біля помешкання, а згодом помітив відсутність транспортного засобу та звернувся до правоохоронців.

Про це інформує поліція Волині.

Під час першочергових слідчих дій поліцейські виявили палаючий автомобіль в хащах на околиці населеного пункту. Опрацювавши іншу інформацію та опитавши свідків, стало відомо, що до скоєння злочину може бути причетний 25-річний місцевий мешканець.

Зловмисника виявили за місцем проживання, при ньому були речові докази, що свідчать про причетність до правопорушення.

Як з’ясувалося, після викрадення авто, злодюжка не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. Чоловік не травмувався, він виліз з транспортного засобу та пішов додому, натомість автомобіль загорівся та згорів до тла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus