USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

Австрія припиняє приймати туристів: названо терміни дії обмеження

21 Листопада 2021 18:10
Туристичні поїздки до Австрії будуть тимчасово недоступними навіть для вакцинованих мандрівників і тих, хто перехворів на COVID-19.

Про це повідомили на офіційному туристичному порталі Austria.info, передає ТСН.

Таке рішення було ухвалене у зв’язку з критичною ситуацією із поширенням коронавірусної інфекції в країні.

«В Австрії через поточну ситуацію з зараженням коронавірусом тимчасовий карантин набуде чинності з 22 листопада до 13 грудня. Поїздка до Австрії з туристичними цілями стане можлива лише після завершення цього періоду», – йдеться у повідомленні.

Обмеження на в’їзд до країни поширюється також на громадян, які пройшли повний курс вакцинації або перехворів на COVID-19.

Заклади громадського харчування, готелі, а також установи, які працюють у сфері культури, також будуть зачиненими упродовж цього часу.

Нагадаємо, раніше Австрія, як і Кіпр, Естонія, Хорватія, Чехія, Нідерланди, Данія та Польща оголосили, що не закриватимуть свої кордони для громадян України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus