USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Авіаудар по телевежі біля Рівного: з-під завалів дістали людей, вони живі

14 Березня 2022 10:44
Вранці 14 березня російські війська завдали авіаудару по телевежі неподалік Рівного, яка знаходиться на київському напрямку. З-під завалів евакуйовано кількох осіб, роботи тривають.

Як повідомив начальник військової адміністрації Віталій Коваль, люди живі, передає Суспільне.Рівне.

«Є позитивні новини: з-під завалів евакуйовано декількох людей, вони живі, в нормальному стані. Роботи продовжуються далі. Зрозуміло, що ворог хотів відрізати людей від правдивої інформації. Але ми не бачимо великої проблеми в цій ситуації, бо багато людей вже дивляться онлайн, через додатки слухають радіо. Сподіваємось, що найближчим часом ми відновимо радіо і телебачення через вишку», — сказав посадовець.

Коваль уточнив, що внаслідок влучання пошкоджено телевежу та адмінприміщення поруч. Нагадаємо, о 5:20 в Антополі пролунало два вибухи, влада трактувала це як авіаудар.

До слова, напередодні радник голови Офісу Президента Олексій Арестович попередив, що окупанти намагатимуться знизити доступ українців до достовірних інформаційних джерел та намагатимуться активізувати фейки щодо нібито капітуляції України. Він запевнив, що держава у жодному разі не прийматиме капітуляції та закликав у жодному разі не вірити таким повідомленням.

Слідкуйте за офіційними новинами в YouTube - онлайн-трансляція «Єдині новини» на сторінках українських та місцевих телеканалів.

Встановіть онлайн-додаток «Радіодім». Він є в App Store, Google Play та App Gallery. Тобто можливий для встановлення на більшості мобільних телефонів. Працює без тарифікації мобільного оператора. Або ж користуйтеся іншими онлайн-радіо.

За можливості використовуйте медіасервіси для перегляду телебачення і прослуховування аудіо, такі як Megogo, oll.tv, sweet.tv, Divan TV та інші. Вони працюють.

Супутникове телебачення та кабельні мережі також працюють: Тріолан, Ланет, Воля тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus