USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.75 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Аварійний дах волинського дитсадка планують відремонтувати

27 Березня 2024 07:45
Гуманітарний відділ Городищенської сільської ради оголосив тендер на капітальний ремонт даху (аварійно-відновлювальні роботи) Шклинського закладу дошкільної освіти «Чебурашка», що на вулиці Садова, 4 у селі Шклинь Луцького району.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 28 березня.

Очікувана вартість робіт – 1,9 мільйона гривень.

Як вказано в тендерній документації, капітальний ремонт даху включатиме демонтажні роботи, улаштування шатрових покрівель із металопрофілю, улаштування слухових вікон, вогнезахист дерев’яних конструкцій, улаштування підвісних жолобів, навішування водостічних труб, утеплення горища, блискавкозахист тощо.

Роботи планують закінчити до 31 липня 2024 року.

Читати ще: Для дитсадка в селі на Волині облаштують укриття

Нагадаємо, колектив Любешівського закладу дошкільної освіти №1 «Ясла-садок «Малятко» та батьки дітей, які відвідують цей заклад, переживають, що садок можуть закрити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus