USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.70 10.84

Аварія поїзда на Тайвані: пошуки загиблих тривають, в країні оголошено траур

3 Квітня 2021 20:51
Після залізничної катастрофи на Тайвані, яка відбулася 2 квітня, рятувальники продовжують пошуки жертв. На місці події витягують сильно пошкоджені вагони з тунелю.

Про це повідомляє РБК-Україна.

На цей момент відомо, що в результаті аварії загинули не менше 50 осіб, ще 175 отримали травми і госпіталізовані. Всього в поїзді було близько 500 осіб.

Президент країни Цай Інвень відвідала в лікарні тих, хто вижив, і обіцяла допомогу постраждалим. На Тайвані оголосили траур за загиблими.

За інформацією Reuters, у суботу суд звільнив під заставу керуючого будівельним майданчиком, вантажівка якої, за офіційними даними, спровокувала аварію. Він заплатив заставу в розмірі 17 525 доларів.

Раніше повідомлялося, що ця аварія стала найбільшою залізничною катастрофою на острові принаймні за чотири десятиліття.

Причиною трагедії місцева влада називає вантажівку, що скотилася на колії перед потягом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus