USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.60 10.75

«Ательє дитячих мрій»: у Ковелі за донат для військових можна придбати вироби з малюнками обдарованих дітей з інвалідністю

Сьогодні 06:20
У Палаці учнівської молоді розгорнуто інтерактивну виставку «Ательє дитячих мрій», на якій представлено роботи діток, а саме – їхні мрії під час війни.

Про це повідомили в Ковельській міській раді.

Кожен виріб – унікальний. Малюнки обдарованих діток з інвалідністю, які брали участь у конкурсі «Змалюю світ своїми кольорами», перенесли на футболки. Кожен охочий може придбати річ, яка найбільше до вподоби, і таким чином доєднатися до збору коштів на FPV-дрони для сталевої сотки.

Організатори – працівники центру соціальних служб – розповідають, що ідея такої виставки у них виникла після зустрічі з Романом Воробеєм. Хлопчик, який надихає, неймовірний у своїх прагненнях та мріях.
Читати ще: Двоє луцьких художників створили патріотичний мурал на Волині

Під час розмови Роман поділився одним із своїх бажань – мати можливість допомагати військовим та бути корисним у боротьбі за незалежність України.
Тоді й вирішили підготувати таку експозицію, де кожен учасник є своєрідним волонтером для військових, які сьогодні як ніколи потребують нашої підтримки.

Читати ще: У Ковелі на картинах розмістили 18 розповідей про унікальних людей

Під час відкриття виставки діти мали можливість взяти участь у творчому майстеркласі, також вони отримали подарунки від організаторів проєкту.
А цього дня виконали мрію Романа Воробея. Хлопчик мав змогу покерувати безпілотником. Він був неймовірно щасливим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus