USD 41.50 41.85
  • USD 41.50 41.85
  • EUR 41.60 41.85
  • PLN 10.50 10.70

Атака «Шахедів»: на Київщині уламки пошкодили приватні будинки, в Києві – квартири, є постраждалі

22 Грудня 2023 08:27
У ніч на 22 грудня часткове руйнування трьох квартир на верхніх поверхах та пожежа в Соломʼянському районі Києва виникли через російський БПЛА Shahed. У трьох інших квартирах вибито вікна.

Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко, пише УП.

За попередніми даними, є двоє постраждалих із забоями мʼяких тканин та різаними ранами, одного з них госпіталізували.

Однією з квартир, у яку поцілив уламок, є помешкання ведучого телемарафону Андрія Ковальського.

У Дарницькому районі внаслідок падіння уламків дрона виникла пожежа в двоповерховому приватному будинку. Постраждалих немає.
У Голосіївському районі впав уламок дрона. Руйнувань та постраждалих немає.

У Київській області постраждали три приватні будинки, влучань в об’єкти критичної інфраструктури немає.

«Ніч, що минула, знову була неспокійною. Ворог завдав масованої атаки по області. Повітряна тривога тривала майже 2,5 години. Ворог атакував Київщину БПЛА. Активно працювали сили ППО по ворожих цілях. Влучань в обʼєкти критичної інфраструктури немає. Водночас в одному з районів області внаслідок падіння уламків пошкоджено три приватні будинки», – повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

В одному з недобудованих будинків сталася пожежа, яку оперативно ліквідували. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

«Людям, чиє майно пошкоджено, разом з місцевою владою буде надано всю необхідну допомогу. Оперативні служби продовжують фіксувати наслідки нічної атаки», − підсумував голова КОВА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus