USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Архієпископ з Волині отримав від Залужного нагрудний знак «За сприяння війську»

11 Вересня 2023 10:22
Архієпископа Володимирського і Нововолинського Матфея генерал Валерій Залужний нагородив нагрудним знаком «За сприяння війську».

Про це пише БУГ.

6 вересня архієпископу виповнилось 50 років.

Нагрудним знаком «За сприяння війську» нагороджуються працівники Збройних Сил України та інші особи за значний особистий внесок у справу розбудови і розвитку Збройних Сил України, зміцнення співробітництва у військовій, науковій, соціальній, культурній та інших сферах життєдіяльності Збройних Сил України

Волонтерська діяльність архієпископа Матфея розпочалась ще вісім років тому – з початку російської агресії у Криму та на Донбасі. Спершу це були добровільні пожертви парафіян, а згодом допомогу збирали зі всього світу.
2 лютого 2023 року під час Синоду ПЦУ прийняли рішення про зміну титулу єпископа Матфея з Володимир-Волинського і Турійського на Володимирський і Нововолинський. Також цього дня митрополит Епіфаній своїм указом призначив єпископа Володимирського і Нововолинського Матфея архієпископом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Є питання ! Показати IP 11 Вересня 2023 10:55
Митрополит Єпіфаній під час свого візиту на Волинь відвідав місто Володимир, оминувши Луцьк і навіть на день народження владики Михаїла дипломатично уникнув можливості останнього воочію привітати. Візиту ж удостоївся архієпископ Володимирський і Нововолинський Матфей. Сьогодні нагорода від головнокомандувача ЗСУ знову ж таки архієпископу Матфею ! Один раз - випадковість, два раз закономірність, три - ... !
Епіфаній до Є питання ! Показати IP 11 Вересня 2023 11:26
Доля.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus