USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Арахамія запустив фейк про підрізаного Тищенка, аби знайти автора анонімного Телеграм-каналу

31 Березня 2021 18:50
Глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія надіслав у партійний чат повідомлення про те, що нардеп Микола Тищенко отримав ножове поранення на окрузі № 87 в Івано-Франківській області.

Про це повідомив анонімний телеграм-канал «Темний лицар», передає «Страна».

«Повідомлення у нашому офіційному чаті: Колеги, надійшла інформація, що наш колега Микола Тищенко був поранений на 87-ій дільниці, попередньо - ножове, надається допомога», – йдеться в публікації.
Журналісти зв’язалися з прессекретарем Миколи Тищенка, однак вона не підтвердила і не спростувала інформацію про поранення депутата.

«Поки ніяких коментарів», – повідомила представник нардепа.

Також нічого не знали про можливий напад на Тищенка і в мерії Івано-Франківська.

Пізніше керівник пресслужби фракції «Слуга народу» Юлія Палійчук заявила, що повідомлення про поранення Тищенка – фейк.

Через деякий час «Темний лицар» повідомив, що Арахамія навмисно надіслав у партійний чат неправдиве повідомлення про поранення Тищенка, щоб з’ясувати, хто зливає інформацію анонімному телеграм-каналу.

Читати ще: Депутат від «слуги» Тищенко влаштував допит членів ОВК на Прикарпатті та довів до сліз жінку

«Дебіли у нашій фракції за ступенем розумової відсталості перевершили самі себе. Після того, як Арахамія кинув в чат фракції повідомлення про ножове поранення Тищенка, і нашої публікації – той же Арахамія заявив, що це була перевірка «хто зливає інформацію в телеграм-канали». Знайшов хто, дебіл?» – обурилися автори посту.
За даними журналістки Соні Кошкіної, депутатам пізніше повідомили, що «операція» з виявлення інформатора «Темного лицаря» пройшла успішно, глава фракції Давид Арахамія озвучить ім’я людини, яка стоїть за публікаціями в телеграм-каналі, на найближчому засіданні фракції.

Ситуацію з фейковий нападом на Тищенка прокоментував телеграм-канал «Політика Країни».

«Феєрична історія з нібито ножовим пораненням нардепа Тищенко на 87-му окрузі. Цю інформацію з посиланням на офіційний чат «слуг» повідомив телеграм-канал «Темний лицар». Пізніше з’ясувалося, що це фейк і Тищенка ніхто не різав. При цьому, нібито запустив фейк в чат власноруч Арахамія, щоб з’ясувати, хто зливає інформацію «Темному лицареві». Якщо це дійсно так, то задум Арахамії незрозумілий. Цю інформацію міг злити хто завгодно (і кому завгодно) з десятків людей, які це повідомлення прочитали. Хоча, нічому з того, що відбувається у фракції СН, вже ніхто не дивується », – йдеться в публікації.

Нагадаємо, у лютому минулого року глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що за телеграм-каналом «Темний лицар» можуть стояти нардепи Олександр Дубінський і Максим Бужанський.

1 лютого цього року нардепа Дубінського виключили з фракції «Слуга народу» в зв’язку із введенням Мін’юстом США санкцій щодо нього. 15 березня його виключили з партії.

Відзначимо, що сьогодні делегація депутатів «Слуги народу» на чолі з Арахамією і главою партії Олександром Корнієнком знаходиться в Івано-Франківській області. Там вони підтримують кандидата від своєї партії на довиборах в Раду по 87 окрузі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Отакої Показати IP 31 Березня 2021 19:13
ШАПІТО воно таке...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus