USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

В аптеках «Волиньфарм» тимчасово не працювали знижки для постійних клієнтів, – соцмережі

26 Лютого 2022 18:45
В луцькій мережі аптек «Волиньфарм» відмінили дію бонусної програми для постійних клієнтів, завдяки якій можна було отримати знижку на товари.

Про це пишуть користувачі у Фейсбуці.

«Луцьк. Мережа аптек «Волиньфарм» відмінила дію карток на знижку для постійних клієнтів. Фармацевтика в аптеці на Волі, проти Перлини, прокоментувала: директор сказав, що в такі важкі часи ви маєте бути вдячні, що вам взагалі продають ліки», - йдеться у дописі.
В коментарях користувачі розповіли і про свій досвід, як не могли скористатись знижкою в мережі аптек.
Натомість виконавча директорка мережі аптек «Волиньфарм» Лариса Кухнюк переконує, що ніхто жодних знижок по картках не знімав, а протягом години знижки не пробивалися через технічні нюанси.

«Єдина наша проблема, що ми не можемо замовити ліки, бо головні наші постачальники – теж у Києві», - каже вона.

Та додає: «В мене з шести людей, які працювали у аптеці на проспекті Волі, 4, лишилося двоє. Ці дівчата працюють день і ніч. Щоправда, коли ввели комендантську годину, ми почали відпускати їх раніше. Вони падають з ніг. Коли почалося вторгнення 24 лютого, аптеки у Луцьку не працювали. Мої ж пахали, як коні. Я тричі перепитала у працівниць і вони кажуть, що нічого такого не говорили. Я не можу відповідати головою за ці слова, бо не стояла у той момент поруч із ними і не чула, говорили чи ні. Але на 99% я впевнена, що вони такого не казали. Дівчата плачуть, в шоці від цього всього».

Зазначимо, що чимало підприємців роблять знижки, враховуючи складний час. Як-от волинський виробник «Тростянецькі ковбаси», мережі «Епіцентр» та «Сільпо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 26 Лютого 2022 19:01
атб скасував усі знижки та задер ціни а салют взагалі закрився.
Анонім Показати IP 26 Лютого 2022 20:24
Що це за брехня, ми всім знижки робимо, я лічно ще й карти на знижку роблю!!! Не розповсюджуйте того що не потрібно…
Оксана Показати IP 26 Лютого 2022 21:24
Вибачте, не вірю в це. Чомусь схоже на образу через складну ситуацію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus