USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Антипутінський епізод про війну в Україні: у Росії заблокували сайт з мультсеріалом «Масяня»

28 Березня 2022 15:12
Роскомнагляд заблокував сайт, на якому зберігаються всі випуски російського комедійно-сатиричного мультсеріалу «Масяня».

Про це повідомив у своєму Facebook автор мультсеріалу Олег Куваєв, передає ТСН.

За його словами, причиною блокування став останній епізод мультфільму «Вакідзасі», який з'явився тиждень тому. У ньому Масяня разом з іншим героєм мультфільму Хрюнделем обговорюють події в Україні, а також намагаються приховати від їхнього друга, етнічного українця Лохматого, те, що Росія розпочала війну.

Крім того, вони дивляться новини з кадрами обстрілів, зруйнованих українських міст, евакуації. Зокрема є фото породіллі з обстріляного російськими загарбниками пологового в Маріуполі.

В кінці випуску Масяня приходить у бункер до президента країни-агресорки Росії Володимира Путіна. Називає його нацистом та вбивцею, порівнює з Гітлером та бен Ладеном, а ще запитує, навіщо він війну почав.

«Тому що там нацисти», – відповідає очільник Кремля.

І додає, мовляв, чому вони вільно живуть: «Мене, великого імператора, не слухаються. Мої васали надивляться і теж захочуть, чого доброго».

Тим часом Масяня наголошує: «Отже, ти трон укріпити хотів за рахунок сотень мертвих українців і тисячі мертвих росіян. Ти сповна розуму?» На що Путін відповідає: «Не тільки укріпити, а ще й прославитися», а також співає пісню Шапокляк із мультфільму про крокодила Гену та Чебурашку, в якій вона стверджує, що добрими вчинками прославитися не можна.

На це Масяня підносить йому в подарунок японський меч для самогубства.

До слова, сайт mult.ru блокують на підставі рішення Генпрокуратури РФ. Втім його поки немає в реєстрі заборонених сайтів Роскомнагляду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus