USD 40.50 40.80
  • USD 40.50 40.80
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.00 10.15

Англійський футбольний клуб підписав новий контракт із молодим луцьким гравцем

14 Червня 2024 20:36
Футболіст із Луцька Антон Дудік підписав новий контракт з англійським футбольним клубом «Карлайл Юнайтед». Угода українця діятиме один рік.

19-річний півзахисник став гравцем «Карлайла» ще в січні 2024 року, підписавши контракт на пів року. Однак тренерський штаб першої команди англійців розраховує на лучанина в подальшому, тому йому запропонували продовжити співпрацю.

Молодий футболіст тренувався з основним складом, виходив на поле у двох матчах Першого ліги Англії (третій за статусом дивізіон у країні, – ВН). Проте за підсумками сезону 2023–24 «Карлайл Юнайтед» опустився в Другу лігу.

Читати ще: Футболіст з Ковеля забив за збірну Польщі у ворота України. Поляки перемогли

Антон Дудік – вихованець академії луцької «Волині», після початку повномасштабного вторгнення грав у Польщі, згодом переїхав в Англію. Він є братом ексгравця «Шахтаря» Артема Дудіка.
У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Антон Дудік розповів, що хоче бути корисним для свого клубу та ставить завдання потрапити в молодіжну збірну України.

«Нова угода – це шанси для мене закріпитися в професійному футболі Англії, який тут на найвищому рівні. Прагну отримувати більше ігрової практики, щоби потрапити до молодіжної збірної України. У «Карлайлі» хороші поля та умови для прогресу. Крім того, відчуваю довіру тренерів, тому намагатимуся показувати свій найкращий футбол», – наголосив Антон Дудік.

Читати ще: «Там інша культура»: володимирські дівчата-футболістки зіграли на чемпіонаті світу в Китаї

Як ми писали раніше, уродженець міста Камінь-Каширський Андрій Понєдєльнік став бронзовим призером чемпіонату України з футболу. 27-річний правий захисник виступає за команду «Кривбас» із Кривого Рогу.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus