USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

«Амбасадори дитинства» повернулися до Луцька: співаки та блогери дарували радість юним українцям. Фото

Сьогодні 19:57
У Луцькому замку третій рік поспіль відбувся фестиваль «Амбасадори дитинства». Музичне дійство для наймолодших українців зібрало сотні дітей та їхніх батьків. Розважали відвідувачів зіркові гості: співаки, блогери, тіктокери.

Зі слів організаторів, фестиваль покликаний дати можливість дітям і підліткам відчути радість у складні часи. Упродовж дня замок перетворився на місце співів, танців та веселощів.

На сцені з’являлися не лише знані, а й молоді виконавці, зокрема Wellboy, Люся Кава, Domiy, Василь Котляров (NAPILNIK), Тьотя Мотя, Dima PROKOPOV, Поліна Дашкова, Xsergo, Килиммен.
Читати ще: «Суп культур»: Василь Котляров – про «Амбасадор дитинства» у Луцьку, NZK, «Штольню», YAKTAK та український хіп-хоп
Проте особливо публіка чекала співака POSITIFF.
Читати ще: У Луцькому замку тіктокери та зіркові співаки влаштували шоу для дітей. Фото

Чи не найбільше запалив знаний серед молоді виконавець PARFENIUK. Глядачі почули в його виконанні «Екскурсію», «Відриваючись» і «Долоні». Зі сцени музиканта проводили оваціями.
Читати ще: Шоу від Олі Полякової та хіти POSITIFF: у Луцькому замку – другий фестиваль «Амбасадор дитинства». Фоторепортаж

Для місцевої публіки виступила волинська співачка Аліна Жук, відома хітом «Волошковий цвіт». Саме цією композицією вона потішила слухачів. А виконала пісню під акомпанемент живої музики, що зробило її більш ліричною.
Крім музичної частини, юним учасникам фестивалю створили десятки зон для ігор, зони для майстеркласів і, звісно, фудзону зі смаколиками та напоями. А ще в охочих була змога постріляти з лука. Мішень дуже символічна – голова російського диктатора Путіна, який забрав у дітей повноцінне щасливе дитинство.
Упродовж дня в Луцькому замку діти та підлітки витанцьовували під піснеспіви, робили селфі з кумирами та насолоджувалися днем безтурботності.

Нагадаємо, «Амбасадори дитинства» побували в Луцьку у 2022-му та 2023-му роках.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus