USD 40.45 40.87
  • USD 40.45 40.87
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.00 10.15

Алкоголю в 17 разів вище норми: за ДТП біля Луцька судили водія «ВАЗа»

24 Червня 2024 15:08
Водія, який п’яним скоїв ДТП і в’їхав у паркан, на рік позбавили прав. Також він заплатить 17 тисяч гривень штрафу.

Про це йдеться в постанові Луцького міськрайонного суду.

Як зазначається, ввечері 18 травня 2024 року Володимир Л. керував автомобілем ВАЗ 21043 у селі Милуші Луцького району. Не вибравши безпечної швидкості, він зіткнувся з іншою автівкою, яка рухалась попереду, а потім влетів у металевий паркан.

Читати ще: Виявили 2,51 проміле алкоголю: водій, який їздив у комендантську годину п’яним по Луцьку, заплатить 17 тисяч

Внаслідок зіткнення транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Прилад «Drager» показав у винуватця аварії 3,35 проміле алкоголю в крові, що у 17 разів перевищує норму.

В судовому засіданні обвинувачений не заперечував факти правопорушень. Вина також підтверджується протоколами, відеозаписом з нагрудних камер поліцейських та письмовими поясненнями.

Читати ще: У Луцьку водія «ВАЗа», який п’яним в’їхав в інше авто, на три роки позбавили прав

Суд визнав Володимира Л. винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ст.124, ч.1 ст.130 та ч.1 ст.139 КУпАП. Йому призначили 17 тисяч гривень штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus