USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

Активістка з Марокко стала першою в світі Міс Штучний інтелект

15 Липня 2024 00:33
Кенза Лейлі, біонічна красуня в хіджабі з Марокко, була коронована першою в світі Міс ШІ (Міс Штучний інтелект).

Про це повідомляє New York Post, пише Кореспондент.

У конкурсі, що проходив з квітня у кілька етапів, дівчина обійшла понад 1500 комп’ютерних претенденток на бажаний титул, який супроводжується головним призом у розмірі 20 000 доларів США для розробника аватара. Творцем Кензи Лейлі є 40-річна Меріам Бесса з Касабланки.

Кенза Лейлі випередила французького інфлюєнсера Лаліну Валіні та португальську мандрівницю Олівію С., які посіли друге та третє місця відповідно.

Читати ще: Через розвиток ШІ Google за п’ять років збільшив викиди парникових газів майже на 50%

Будучи інтернет-ідолом, затята активістка пообіцяла використати свою славу як інструмент для розширення прав та можливостей жінок, захисту довкілля та поширення позитивної інформації про роботів.

«ШІ – це інструмент, покликаний доповнювати можливості людини, а не замінювати їх. Демонструючи потенціал ШІ для інновацій та позитивного впливу, я прагну розвіяти страхи та сприяти прийняттю та співпраці між людьми та ШІ», – сказала Лейлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus