USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Агітація перед другим туром почнеться 8 квітня, – ЦВК

7 Квітня 2019 22:13
З 8 квітня громадяни мають право брати участь в агітаційних кампаніях кандидатів у Президенти.

Про це під час брифінгу поінформувала голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Є дуже важливим, що з завтрашнього дня наші кандидати мають можливість юридично, і наші громадяни мають можливість, брати участь в агітаційній кампанії кожного з кандидатів. Це також є важливим питанням, оскільки до цього така передвиборна агітація була не в межах діючого законодавства", - сказала Сліпачук.

Також за її словами, підсумки виборів з дня голосування були встановлені протягом 7 днів. "Якщо в 2014 році був 31 протокол з поміткою "уточнено", то в цьому році було 41 таких протоколів. Але ми змогли опрацювати документи і отримати уточненні протоколи та їх опрацювати в коротший термін", - сказала вона.

Крім того, голова ЦВК додала, що прийняття сьогоднішнього рішення щодо другого туру дає можливість кандидатам розпочати направлення до ЦВК подання щодо складу окружних виборчих комісій. "Це дуже важливо, тому що завтра останній день, і ми фактично розблокували юридично цей процес", - сказала Сліпачук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українець Показати IP 7 Квітня 2019 23:23
А хіба та довбана агітація припинялась хоча б на годину після першого туру?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus