USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Аби ніяка темрява не забрала світло у серцях»: у Луцьку організували святковий концерт для дітей наших захисників. Фото

24 Грудня 2022 18:22
Яскравим святом з ялинкою, виставою та солодкими подарунками від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» – саме так сьогодні, 24 грудня, привітали дошкільнят з прийдешніми святами у Палаці учнівської молоді міста Луцька.

На сцені перед малими глядачами та їхніми мамами розгорнулося масштабне театралізоване дійство зі світловими ефектами та хореографічними номерами. Лісові звірята боролися проти злого Ведмедя, який вирішив захопити хатинку мирного Зайчика. І поки тварини із сусіднього лісу вирішували, чи варто йому допомагати, адже Ведмідь пояснив, що мав мирні наміри, друзі справилися власними силами.
Такий сюжет вистави, який, погодьтеся, дуже нагадує сумні реалії сьогодення, не залишив байдужим глядачів. Вони підбадьорювали нерішучого Зайця, співчували звірятам, разом проганяли злого Ведмедя та його товариша Горобця. Він, до речі, брався пояснювати, звідки Зайчик мав нападати на сусідній ліс…
Паралельно з цим у сюжеті вистави йшлося і про Злу долю та Володарку світла. Боротьба між ними, зрештою, завершилася перемогою добра та яскравим театралізованим видовищем із колядниками, які спільно із залом запросили на сцену святого Миколая.
Читати ще: У Луцьку на День святого Миколая для кількох сотень дітей пільгових категорій організували свято

«Вітаю усіх присутніх! Давайте ще раз поаплодуємо за таку чудову виставу талановитим артистам з Палацу учнівської молоді. А ще більше подякуємо головним меценатам кожного дня, кожного заходу – нашим Збройним силам! За те, що сьогодні ми маємо змогу сюди прийти, привести діток і трішечки відпочити. Мені надзвичайно радісно бачити вас сьогодні усіх тут. Від імені народного депутата України Ігоря Палиці вітаю вас з прийдешнім Різдвом Христовим і Новим роком. Бажаю, щоб цей рік ознаменувався миром великої перемоги для нас усіх. Аби цей мир запанував у нашій країні, родинах, наших серцях. Аби кожен наш рідний повернувся живим і здоровим. Бажаю Божого благословення, щастя, здобутків і злагоди у родинах», – звернулася до гостей свята голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода.
Приємним сюрпризом для дітей стали солодощі від Фонду, які вони отримали після концерту. Сьогодні їх подарували майже 600 дошкільнятам. А загалом такий смачний сувенір вручили більше 3000 дітей.
«Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» допомагає нашим захисникам з перших днів повномасштабного нападу. Сьогодні ми продовжуємо серію заходів для дітей наших воїнів – усіх, хто з Луцької громади пішов захищати Україну, – пояснює Катерина Шкльода. – Вирішили в суботу запросити вихованців дошкільних закладів, аби вони та їхні мами хоча б трішки відволіклися від проблем, відчули різдвяний настрій, отримали позитивні емоції».

Олександр ДУРМАНЕНКО

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus